Designed and built with care, filled with creative elements

Top

Δελτίο Τύπου

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (Master In Business Administration – ΜΒΑ) του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών και η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης Α.Ε. με τον διακριτικό τίτλο “ΒΕΡΓΙΝΑ”, στο πλαίσιο της μακρόχρονης συνεργασίας τους η οποία μετρά ήδη πάνω από 10 χρόνια, και με σκοπό την στήριξη και αρωγή της νέας γενιάς φοιτητών του MBA και μελλοντικών επιχειρηματιών και στελεχών στην περιοχή της Κομοτηνής όπου εδρεύουν τόσο το τμήμα όσο και η εταιρία αλλά και ευρύτερα της Θράκης, ανακοινώνουν τα παρακάτω:

1. Τη χορήγηση τριών (3) χρηματικών δωρεών υπό μορφή χρηματικών επάθλων κατά τη βράβευση των νικητών του επενδυτικού διαγωνισμού Stock Trading Simulation στα πλαίσια του μαθήματος Χρηματοδοτική και Τραπεζική, συνολικής αξίας χιλίων ευρώ (1000€), ποσό το οποίο θα διαμοιραστεί στους νικητές ως εξής:
• Πεντακόσια ευρώ (500€) για τον/την πρώτο/η
• Τριακόσια ευρώ (300€) για τον/την δεύτερο/η
• Διακόσια ευρώ (200€) για τον/την τρίτο/η
2. Επιπροσθέτως, η εταιρεία πρόκειται να προβεί στη χορήγηση δύο (2) υποτροφιών συνολικής αξίας δύο χιλιάδων ευρώ (2000€), χιλίων ευρώ (1000€) εκάστη, στους φοιτητές/τριες που θα διακριθούν για την συνολική τους επίδοση στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα του MBA.
Η σχετική τελετή βράβευσης για το Stock Trading Simulation θα γίνει μέσω τηλεδιάσκεψης στις αρχές Ιουνίου και θα είναι ανοιχτή στο κοινό.

Σε αυτή θα παραβρεθεί για να κάνει την βράβευση, αλλά και για να μιλήσει στους φοιτητές και όλους τους συμμετέχοντες για την επιχειρηματικότητα και τις ευκαιρίες στο άμεσο μέλλον, ο κ. Δημήτρης Πολιτόπουλος, ιδρυτής της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης Α.Ε..

Η ακριβής ημερομηνία και οι λεπτομέρειες σύνδεσης των ενδιαφερόμενων στην εκδήλωση θα ανακοινωθεί στις επόμενες ημέρες.